Restaurant 't vrijthof Tongeren

Suggesties van de chef

Bisque d’homard – Kreeftensoep 16,50 €
Kikkerbillen lookroom of witte wijn (voorger.) 21,95 €
Cuisses de grenouilles ailles ou vin blanc (Plat) 26,95 €
Scampi in romige curry saus – bieslook(voorger.) 21,95 €
Scampi curry crème – ciboulette (plat) 26,95 €
________________________________________
Speenvarkenkoteletjes – dijonaise – waterkers 31,95 €
Côtes de cochon de lait – dijonaise – cresson
Lamskroon in rode wijn – honig – witloof 31,95 €
Couronne d’agneau – vin rouge – miel – chicon
Tournedos “Blackwell” met spekboontjes 36,50 €
Filet Pur “Blackwell” – haricots-lardon
Kalfsoester op grootmoeders wijze 31,95 €
Médaillon de veau “Grand-Mère”
Gebakken kabeljauw – cabillaud “Meunière” 31,50 €
Visbrochette met witte porto saus 31,50 €
Brochette de poisson – porto blanc