MENU VAN DE CHEF  –  MENU DU CHEF

Apéritif – amuses
***
Scampi in een zacht curry room sausje of Ambachtelijke pastei met slaatje en confituur
***
Sorbet
***
Entrecôte peper-bearnaise of vis van de dag “Vrijthof”
***
Dessert van het huis -met aangepaste dranken 56€ pp

 

MENU

Kaaskroketjes – Fondue parmesan (2) 15,50 €
Garnaalkroketten(2) – Croquettes de crevettes 17,50 €
Carpaccio van rund (boeuf) 21,50 €
Coquilles St-jacq. (Gegrat. – Vrijthof) 23,25 €
Sla van scampi met spek en appel (voorger.) 22,50 €
Salade de Scampi, lardons et pommes (plat) 27,95 €
Gegrilde gambas Tartaar of Lookboter (3st.) 25,50 €
Gamba ail ou tartare (5) (hoofdgerecht,plat) 34,95 €
Trio (tomaat garnaal, ger. zalm,ganzenlever) 25,25 €
Trio (tom.crev.,saumon fumé,foie gras)(plat) 29,50 €

Filet pur 36,95 €
Entrecôte 32,50 €
Cote à l’os (650 gr.) 35,95 €
Rundsbrochette (boeuf) 32,50 €

béarnaise-poivre-champignons-Fijne kruiden(herbes)-mexicain-stroganoff-vrijthof-provencale-roquefort

Lamskoteletjes (côtes d’agneau) dijonaise 32,50 €
Kalfszwezeriken pastis – ris de veau 35,95 €
Cordon bleu 32,50 €
Filet Americain (préparé-non)(filet pur ) 34,95 €
Fondue (2 pers.) (filet pur) 72,95 €
Chateaubriand met groentjes (2pers.) 72,95 €
Tournedos Rossini (ganzenlever) 40,50 €
Zeeduivel-Lotte gegr. graanmosterd,moutarde 33,50 €
Verse zalm bieslook – Saumon à la ciboulette 32,50 €
Gebakken zeetong – Sôle meunière 34,95 €
Kabeljauw preiroom – Cabillaud au poireau 32,50 €
Duo van verse zalm en Lotte, 2 sausjes 33,50 €

Menu van de chef

Desserten

Crême brulée 8,25 €
Chocomousse 8,25 €
Tiramisu 8,25 €
IJScoupe of Luikse koffie of banana split 8,25 €
(Dame blanche, Brésilienne, vrijthof, fruitcoupe)
Irish Coffee en varianten 8,50 € -12,50 €
Profiterolles 8,50 €
Sorbet met fruitgarnituur 8,25 €

 

 

HERFSTSUGGESTIES VAN DE CHEF – SUGGESTONS DU CHEF

Wildpastei(Gibier) met confituur en garnituur 17,95
Scampi met witloof (voorgerecht) 22,50
Scampi chicon (hoofdgerecht) 27,95
Eend-Canard à l’orange 32,50
Borstfilet van Fazant “sinaas “(orange) 32,50
Hazenrugfilet-rable de lièvre dijonaise 35,95
Hertenkalffilet (faon) peper saus 35,95
Mixed Grill met slaatje 34,50
(Runds – kalfs – lams)
Stoofvlees van Hert (faon-carbonnades) 32,50
Patrijs “Natuur” 33,95

Beste klanten, Cher clients,

Voor een vlot verloop in de keuken, gelieve uw keuze te beperken tot maximum 4 verschillende gerechten PER Tafel. Dank u zeer.

Pour la progression en douceur en cuisine, veuillez limiter votre choix maximum à 4 plats différents PAR Table. Merci beaucoup.